xyzebres

Charlotte Beaudry : Get Drunk, launch party at WIELS

29.04.2012 : Lancement du livre “Charlotte Beaudry : Get Drunk”, 18 – 21h.

Charlotte Beaudry : Get Drunk

Address : WIELS, Av. Van Volxemlaan 354, 1190 Bruxelles – Brussel.
Date : Sunday April 29, 2012.
Hours : from 18h00 to 21h00.

Charlotte Beaudry : Get Drunk, launch party at WIELS

 • Boek lancering : “Charlotte Beaudry – Get Drunk, 18 – 21u.

  Transcriptie van twee teksten uit lezingen van Petra Van Brabandt (“Charlotte Beaudry: tussen genot en geweld”) en Tom Viaene (“Choreografie, openbare ruimte en collectieve blik op het schilderwerk van Charlotte Beaudry”) gepresenteerd in het kader van de tentoonstelling “Charlotte Beaudry: Get Drunk ” in WIELS, Centrum voor Hedendaagse Kunst, Brussel, 28.05 – 14.08.2011.

  + Gelimiteerde editie van het album “Beaucoup Vite Loin”. Deze gelimiteerde editie van het album “Beaucoup Vite Loin” van Marc Morgan, ontworpen op een vinyl formaat van 30 cm, werd uitgebracht in een oplage van vijftig exemplaren, gesigneerd door de auteurs. De editie bevat een originele fotolitografie van Charlotte Beaudry.

  Link : http://www.wiels.org/event.php?event_id=974&lng=nl

 • Grey line

 • 29.04.2012 : Lancement du livre “Charlotte Beaudry : Get Drunk”, 18 – 21h.

  Retranscription des deux textes tirés des conférences de Petra Van Brabandt (“Charlotte Beaudry : entre plaisir et violence”) et Tom Viaene (“Chorégraphie, espace public et regard collectif dans la peinture de Charlotte Beaudry”) présentées dans le cadre l’exposition “Charlotte Beaudry : Get Drunk” au WIELS, Centre d’art contemporain, Bruxelles, 28.05 – 14.08.2011.

  + Édition limitée de l’album “Beaucoup Vite Loin” de Marc Morgan. Conçue dans un format vinyl 30 cm, cette édition limitée de l’album “Beaucoup Vite Loin” de Marc Morgan a été tirée à cinquante exemplaires signés par les auteurs. Elle comprend une photo-lithographie originale de Charlotte Beaudry.

  Lien : http://www.wiels.org/event.php?event_id=974

 • Grey line

 • 29.04.2012 : Book launch : “Charlotte Beaudry – Get Drunk”; 6 – 9pm.

  Transcript of the lectures given by Petra Van Brabandt (“Charlotte Beaudry : between pleasure and violence”) and Tom Viaene (“Outsourcing girls. The choreography of the public (eye/space) in Beaudry’s painting”) in the context of the exhibition “Charlotte Beaudry: Get Drunk” at WIELS, Contemporary Art Centre, Brussels, 28.05 – 14.08.2011.

  + launch of the limited edition “Beaucoup Vite Loin” by Marc Morgan & les Obstacles, including a photo-lithography by Charlotte Beaudry.

  Link : http://www.wiels.org/event.php?event_id=974&lng=en

 • Grey line

  More infos about the book : http://www.xyzebres.be/2012_charlotte_beaudry.htm

  Comments are closed.